Къде спира водата днес

Къде спира водата днес

Къде спира водата днес

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Любляна", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Любляна" от ул. "Народен герой" до бул. "Никола Петков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Любляна" ъгъла с ул. "Загребска ".

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Иванянско шосе", вилна зона "Иваняне", вилна зона "Бели брег" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Иванянско шосе" от ул. "София" до ул. "Стефан Стамболов"; по ул. "Стефан Стамболов" от жп прелеза до Завод за минерална вода "Банкя".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иванянско шосе" ъгъла с ул. "Стефан Стамболов".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "2-ра", кв. "Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. 1, ул. 2, ул. 60, ул. 26.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "2" 67.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Половраг", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Половраг" от ул. "Блазна" от номер 17 до 27, ул. "Караджин" от ул. "Половраг" до номер 74

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Половраг" ъгъла с ул. "Караджин ".

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ