Вижте къде спират кранчето в столицата на 12 август

Вижте къде спират кранчето в столицата на 12 август

На 12 август 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Авицена“ кв. „Яворов“. Това съобщиха от пресцентъра на <b>дружеството.

Налага се спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Авицена“ от бул. „Цариградско шосе“ до ул. „Цар Иван Асен II“, по ул.  „Модест Мусоргски“ от ул. „Николай Гогол“ до ул. „Светослав Тертер“, по бул. „Цариградско шосе“  от ул. „Николай Гогол“ до ул. „Николай Ракитин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Модест Мусоргски“ ъгъла с ул. „Авицена“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 12 август 2019 г. (понеделник), във връзка с демонтаж на пожарен хидрант на  ул. „Илия Кушев“ жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Илия Кушев“ от ул. „Чавдарица“ до ул. „Дебелец“; по ул. „Вита“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Илия Кушев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Кушев“ ъгъла с ул. „Чавдарица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ