Млади художници рисуват щастието за благотворителен аукцион на "Мениджър"

Възпитаниците на Националната художествена академия с първи щрихи на бъдещите произведения, вдъхновени от Третия обществен разговор за щастието на нацията. Снимки: Николай Варадинов/Булфото

Как се променя идеалът за щастие, какви нови дефиниции за лично благополучие роди необичайното изпитание на ковид-пандемията, може ли да се тренира щастие? Млади художници от Националната художествена академия ще дадат необикновен прочит през своя поглед на провелия се вчера Трети обществен разговор за щастието на нацията, организиран от списание "Мениджър" в Event Center, София. 

С молив и четка в ръка талантите проследиха представянето на изготвения по поръчка на "Мениджър" Трети национален Индекс на щастието и последвалите го дискусии в три панела. "Открихме много теми, по които ще работим", споделиха в края на събитието възпитаниците на Националната художествена академия с вече скицирани идеи за бъдещите си творби.

До края на юни те ще създадат по тях завършени произведения, които ще бъдат представени на организиран от "Мениджър" благотворителен аукцион. Мястото и часът на провеждането му ще бъдат допълнително обявени в Мениджър Нюз и социалните ни платформи във Фейсбук, Линдктин и Инстаграм. Възможност за участие в него ще имат както частни лица, така и бизнес организации, а набраните средства ще бъдат предоставени на фондация ЗА ДОБРОТО, която подпомага децата на героите учители и лекари, загубили битката с COVID-19 по време на изпълнение на служебния си дълг.

Защото вярваме, че най-голямото щастие е да правиш добро!

Вижте първите творчески идеи на младите художници, провокирани от Третия обществен разговор за щастието на нацията на "Мениджър"

 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ