Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 май

Стигнахме до най-интересната част от месец май 2018 годна от гледната точка на бизнеса и търговията.

Между 22 и 26 май е препоръчително да се стартират важни проекти, да се организират мероприятия и събития, целящи въздействие върху обстоятелствата. Който се стреми да управлява и да дава тон на събитията, трябва да е подготвен с тезите и аргументите си към посочения период.

Успоредно се забелязва, че тече активизиране на цветовете на фантазията. Развихрят се идеи, които разкриват духовния потенциал на хората. Мнозина се увличат по нереалистични намерения. С най-голямата сериозност, на която сме способни, трябва да си задаваме въпроса за смислеността им.

Овен – Леко отдръпване от аванс-сцената през следващите дни е повече от разумно поведение. Вие често преигравате, търсейки непременно сигурните мотиви за своите действия. След 23 май бъдете готови за отскок. Не щадете сили, за да стигнете върховете, които ви примамват.

Телец – Не сте застраховани от непредвидени събития. За да протече времето така, както сте го планирали, не предизвиквайте, а осмисляйте обстоятелствата. Моля, не влизайте в остри спорове и дискусии! Противопоставянето в този момент означава проблем за вас.

Близнаци – Вие се чувствате преизпълнени със сили. Вероятно, това се дължи на идеите, които са ви осенили. Или обратното – силите ви се реализират в действителността като ценни съвети или предложения към други хора. Така или иначе, предстои ви важна седмица.

Рак – Крайно време е да се разделите с нервите и с невротичните реакции. Те ви отдалечават от поддръжниците и ви поставят твърде често в неловко положение. За да възстановите силите си, се нуждаете от разтоварване, от приятни емоции и срещи. Изберете как това да се случи.

Лъв – Вие имате много задължения през следващите дни. Най-сериозното след тях е как да не влизате в препирни и в ситуации, които нарушават статуквото или ви представят в недобра светлина пред обществото. Нервността, от своята страна, е в състояние да ви разболее.

Дева -Можете да се поздравите с успех в работата. Професионалните ви качества се подлагат на обсъждане между 22 и 26 май. Много е вероятно от това да произлезе предложение за по-добра или по-добре платена работа. Дано това да помогне за разтопяване на ледовете вкъщи.

Везни - От всичко по много. Това искате вие и такива очаквате да са вашите взаимоотношения със света. Заобикалящите обаче няма да издържат. А и вашата кондиция ще пострада. През дните 24 – 27 май не са изключени инциденти. Бъдете внимателни.

Скорпион -През разглеждания период в професионалните ви отношения настъпва леко раздвижване. Не притискайте обстоятелствата, ако искате да се случи, онова, което сте набелязали. При положение, че се усещате твърде напрегнати, потърсете начин да се разведрите: време е за разпускане по предпочитан начин. 

Стрелец – Налага се да държите професионално-служебните си дела под око, тъй като обстоятелствата могат да наложат промени, на които да не сте готови или съгласни. Звездните обстоятелства ви подготвят за промяна отвътре. Помислете в какво би могла да се състои тя?

Козирог – През периода ще изхабите и нерви и усилия – напразно, ако се втурнете да преследвате химери. Възможни са професионални проблеми и сериозен стрес, но не само на работното място. Бъдете изключително внимателни при извършване на неспецифични дейности и при пътуване, шофиране.

Водолей – Вие откривате сила и мотивация за своите по-нататъшни действия в общуването. Там е вашата сила, но успехите ще идват за сметка на здравето ви. През критичните дни от периода от 24 до 27 май ще чувствате изтощение. Вземете отпуск, да планирате отдих.

Риби – Предстои седмица на усилена работа. Надявате се да имате подкрепа за своите идеи и намерения. Ако видите, че ви се изплъзва, моля, не унивайте. И утре, и в други ден ще имате възможност да опитате отново. Постарайте се да преживеете дните без нерви и стрес.

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ