M3 Communications Group отличена като „Работодател без дискриминация“

M3 Communications Group отличена като „Работодател без дискриминация“

Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. бе отличена със сертификат „Работодател без дискриминация“ на Комисията за защита от дискриминация (КЗД). Удостоверението бе връчено на Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на М3 Communications Group, Inc., по време на онлайн събитие.

Сертификатът се присъжда на бизнеси и институции, които имат принос за борбата с дискриминацията на пазара на труда у нас. Отличените се избират на базата на равноправното третиране при набиране на служители, осигуряването на еднакво възнаграждение и условия на труд, равен достъп до възможности за професионално обучение и др.

M3 Communications Group, Inc. е сред първите 26 носители на отличието и единствената комуникационна компания в България, получила престижното признание. Равнопоставеността и толерантността са залегнали в културата на M3 Communications Group, Inc. още от създаването ѝ през 1994 г. Компанията винаги се стреми да поддържа мотивираща работна среда, в която всички от екипа имат равни възможности за развитие.

„Горди сме да бъдем част от подобен проект, който има за цел да предотврати всички форми на дискриминация на работното място. В M3 Communications Group, Inc. насърчаваме равенството и за нас то е от съществено значение и основна ценност, към която всеки бизнес лидер трябва да се стреми. Единствените изисквания при наемането на служители в нашата компания са да бъдат професионалисти и да имат блясък в очите, който издава тяхното желание и амбиция за развитие“, посочи Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ