Криейтив

Booking с кампания #РезервирайЦелтаСи за 2020-а

Платформата за онлайн резервации Booking стартира нова маркетингова кампания, посветена на целите на туристите за новата година. #РезервирайЦелтаСи (#BookYourResolution) предлага на потребителите да планират следващото си пътуване в различни точки от света на специална промоционална цена.

В допълнение към активацията няколко ексклузивни апартамента на улица „Броуд“, в американския град Ню Йорк, са обзаведени в стила на целите, които наемателите им искат да постигнат през 2020 г. – да бъдат по-активни, да се научат да танцуват, да превърнат хобито си в бизнес и др. Две нощувки в тях ще струват само 20.20 долара. Тази възможност компанията промотира в дигиталното пространство, с посланието „За всяка цел си има резервация“, както и чрез телевизионни спотове, разказващи различни истории на пътешественици.

Кампанията е разработена от креативната агенция Anomaly, въз основа на проучване на Booking, според което 72% от американците искат пътуванията им да помагат за постигането на целите, поставени през годината.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ