Криейтив

Ицо Хазарта проговори на гръцки, търси млади български таланти

Ицо Хазарта проговори на гръцки, търси млади български таланти

„Много е тъпо да съдиш някого, преди да си го опознал“ – с това послание, но изречено на гръцки Ицо Хазарта предизвика  в своя Фейсбук профил младите хора у нас да не се страхуват от предразсъдъцитe, а да разкрият своя талант в кампанията „Разбий представите, покажи таланта си“ на NESCAFE 3in1. От 20 януари всички, навършили 16 години, могат да изразят своя талант така, както го прави и Хазарта.

От известно време той посещава уроци по гръцки език и вече може свободно да го говори. Ицо заляга над уроците, защото винаги е споделял максимата, че успехът идва само с много труд и постоянство.

https://www.facebook.com/hazartaofficial/videos/514555975833320/

Постоянството е в основата и на партньорството му с NESCAFE 3in1, което стартира преди 15 години с тоталния хит „3в1“ на Ъпсурт. Точно затова брандът и хип-хоп изпълнителят ще търсят заедно таланти в различни области, като дадат възможност на младите да покажат това, което умеят, да бъдат смели и да разбиват представите.

Всеки, навършил 16 години, ще може да се включи в „Разбий представите, покажи таланта си“, като заснеме на видео своя талант, независимо в каква област е той - гейминг, музика, танци, спорт, изкуство, наука и т.н.

Пълните правила са на nescafe.bg, а стартът е на 20 януари.

#Nescafe3in1 #chatbeforeyoujudge

Най-харесваните участници ще имат възможността да спечелят парична награда от 2020 лв., с която да подпомогнат осъществяването на своята мечта.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ