Evanescence ще пеят за първи път в България

Американската рок банда Evanescence пристига за първи път у нас, за да пeе на първото издание на фестивала Hills of Rock в Пловдив. Това съобщение групата публикува днес на страницата си в Twitter

Guano Apes също са сред участниците на първия по рода си фестивал, който ще се проведе на 30.06 и 01.07 в рамките на инициативата Пловдив – Европейска столица на културата. Още над 30 групи, ще се извят на Hills of Rock. 

Три ще бъдат рок сцените в Пловдив - всяка със свой собствен музикален стил и звучене, пишат организаторите на събитието на страницата си във фейсбук: Главна сцена (Main stage), Световна сцена (World Stage) и Алтернативна сцена (сцена “НА ТЪМНО”). Наред със световни звезди, ще видим и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи. Освен Evanescence и Guano Apes на афиша на фестивала се виждат още британската рок група RavenEye, шведската метъл група Imminence и българските SEVI, Siluet, Krossfire и Dream Skiller. 

Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал Пловдив, като главната сцена ще бъде изградена на терена на стадион Пловдив (без трибуните да бъдат използвани), а двете допълнителни сцени ще бъдат разположени около него, за да се избегне смесването на звуците.

Ограничено количество промо билети за целия фестивал на цена от 80 лева тръгват в продажба на 16.02.2017 от 10:30 в OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “НА ТЪМНО”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg 

Цените ще се повишават на няколко етапа до старта на фестивала и след анонсиране на нови групи.

Да загреем от сега с едно от най-известните парчета на Evanescence.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ