Филм-концертът "Хари Потър и философският камък" идва в България

Филм-концертът Хари Потър и философският камък идва в България

Филм-концертът "Хари Потър и философският камък" идва в България

София, зала 1 на НДК е включена в афиша на световното турне на филм-концерта "Хари Потър и философският камък.". Датата за спектакъла в България е 25.февруари, обявиха официално организаторите на формата Warner Bros., CineConcerts и Keen Acts.

Концертът ще включва цялата музика в изпълнение на живо от симфоничен оркестър на фона на кинопрожекция на „Хари Потър и философският камък“. Публиката ще има възможност да преживее отново магията на филма, прожектиран с висока разделителна способност върху 12-метров екран, като същевременно се наслаждава на професионалното музикално изпълнение на незабравимата музика от Джон Уилямс. Продажбата на билети започва на 28-и октомври в 10:00 ч. на www.eventim.bg.

По-рано тази година CineConcerts и Warner Bros. Consumer Products обявиха серия от концерти по сагата за Хари Потър – ново световно концертно турне, посветено на филмите за Хари Потър. Събитията от този формат, стартирали през юни 2016 г., са още едно пленително преживяване в магическия свят на Дж. К. Роулинг.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ