Изкуство на колелета: Първата графити велообиколка в София

Благодарение на талантливи артисти като Насимо, графитите и стрийт арт произведенията по улиците в София вече са толкова много, че си имат специално събитие в тяхна чест – на 7 юни ще се проведе първото издание на Sofia Graffiti Tour.

Всички любители на изкуството и спорта могат да се включат със своите велосипеди в 4-километрова обиколка, която в рамките на два часа ще ги преведе през масивни стенописи и други творби, които понякога остават незабелязани от хорските очи. Веломеломаните ще навлязат в детайли около тяхното създаване в компанията на организаторите, които обещават и възможност за рисуване на графити.

Единствените изисквания към ентусиазираните участници са да бъдат пред Статуята на София в 15:00 часа, както и да заплатят билета за участие от 13 лева. Един лев от всеки закупен билет ще бъде дарен в подкрепа на българските медици. Онези, които нямат собствено колело, ще могат да си наемат велосипед преди началото на събитието. Местата в обиколката са ограничени до група от 10 човека, а спазването на социална дистанция и носенето на маска са задължителни.

Повече за Sofia Graffiti Tour може да видите тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ