Нов роман от Паулу Коелю излиза на български език

Нов роман от Паулу Коелю излиза на български език

Нов роман от Паулу Коелю излиза на български език

Нов роман от един от най-четените автори в света - Паулу Коелю, излиза на български език. 

Книгата се казва „Хипи“ и в нея авторът на бестселъри Паулу Коелю връща читателите назад във времето, при мечтите на едно поколение, което се бори за мир и се осмелява да предизвика приетия социален ред.

Той описва историята на младежа Паулу, който иска да бъде писател и се отправя на пътешествие в търсене на по-дълбок смисъл на живота си – първо, с известния „Влак на смъртта до Боливия“, после на стоп през Чили и Аржентина. Пътуването на Паулу го отвежда и до прочутия площад „Дам“ в Амстердам, пълен с млади хора, облечени в ярки дрехи, които горят тамян, медитират и свирят, докато обсъждат разширяването на съзнанието и търсенето на вътрешна истина.

Там героят се запознава с Карла, която чака подходящия човек да я придружи в легендарното хипи пътешествие до Непал. Тя убеждава Паулу да тръгне с Магическия автобус през Европа и Централна Азия до Катманду. Двамата пътуват с ексцентрични хора, всички от които имат интересни истории за споделяне. Самите Паулу и Карла преоткриват връзката си – тя ги води до нови избори и решения, които ще преначертаят пътя им.

Романът е от издателство „Обсидиан“. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ