Стартира традиционният студентски маратон в НАТФИЗ

Стартира традиционният студентски маратон в НАТФИЗ

Стартира традиционният студентски маратон в НАТФИЗ

Стартира 14-тото издание на традиционния студентски маратон в НАТФИЗ.

На 28-ти и 29-ти април 2018 г. студентите разтварят вратите на родната Академия, за да представят публично работата си през изминалия сезон под формата на представления, прожекции и изложби. В продължение на 36 часа без прекъсване и при вход свободен всички любопитни - зрители и бъдещи кандидат-студенти ще могат да видят условията на образование в НАТФИЗ, както и всичко създадено с талант и много труд през учебната година.

Програмата на 36-часовия театрален и кино маратон включва около 30 представления и открити часове на сцените на Учебен куклен театър и Учебен драматичен театър, както и филми на сегашни и бивши възпитаници на Академията, които ще бъдат излъчени в Учебната кинозала.

На 27 април студентите на НАТФИЗ ще излязат с две премиери – „Седемте козлета и Вълкът“ на сцената на Учебен куклен театър и „Ще те убия …“ на Сцена 47 в Учебен драматичен театър. 

Вижте пълната програма тук.

Билети за спектаклите на Учебен драматичен театър и Учебен куклен театър на НАТФИЗ, освен на касата (ул. „Г. С. Раковски“ 108А), могат да бъдат закупени и онлайн от EVENTIM. Само за ученици и студенти, цена на билет – 4 лв.!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ