Стенли се завръща на музикалната сцена с голям концерт и нова банда

Стенли се завръща на музикалната сцена с голям концерт и нова банда

Стенли се завръща на музикалната сцена с голям концерт и нова банда

Един от най-емблематичните музиканти за българската съвременна музика ще забие в София на 19-ти май в Sofia Live Club, съобщава радио Z - Rock. Бомбастичното завръщане ще бъде част от предстоящите концерти на новата банда на Стенли.

За концерта си в Sofia Live Club певецът е събрал интересна комбинация от музиканти, която несъмнено ще поднесе на ценителите много рок и музика за душата. Това са Иво Чалъков - китари, Стефан Попов - ударни и Димитър Ковачев-Фънки - бас китара.

Формацията подготвя новите си музикални изяви от няколко месеца. Стенли ще представи свои песни от авторските си албуми през годините досега като "Сълзите на скитника", "Пътят към храма", "Как се казваш" и "Обсебен". Освен с любими до този момент парчета, рок музикантите ще зарадват феновете си с неостаряващи класики. Ще чуем най-доброто от творчеството на певеца, песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас в група Тангра.

Дебютният концерт на рок бандата няма да мине без изненади. На участието им в клуба ще има много гост-изпълнители, с които Станислав е приятел на сцената и в живота.

„Винаги съм си представял, че моята група ще звучи с много тяга и ще изглежда мащабно откъм сцена и представяне. На 19-ти май очаквайте модерно шоу с мултимедия, нов звук и 100% Rock’n’roll ", споделя Стенли за концерта в Sofia Live Club.

Билети за събитието на цена от 10 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ