Изгодни пътувания през септември

Изгодни пътувания през септември

Изгодни пътувания през септември

Септември ще ни зарадва с допълнителни почивни дни – 6-ти и 22-ри. И тъй като 22-ри е събота, почивен ден ще бъде понеделник, 24-ти. Това е прекрасна възможност с още ден-два отпуск да организираме поне още една кратка почивка, преди лятото да си е отишло. А къде ще можем да го направим изгодно, показва анализ на eSky.

Ако предпочитате българското Черноморие, през септември цените на хотелското настаняване са по-изгодни. Курорти като Златни пясъци, Св. Св. Константин и Елена и Балчик посрещат с нощувки от 15 евро за двойна стая, а по южното Черноморие – Созопол и Синеморец – от 13 евро за нощувка.

Четиризвезден хотел в Боровец с включена закуска пък може да се намери за 30 евро за двойна стая. Девин посреща СПА любителите на цени от 42 евро за нощувка с включена закуска.

Септември е изключително подходящо време за посещение на Гърция, тъй като климатът е по-мек, а сезонът по-дълъг. През периода на почивните дни можете да летите на добри цени до Атина, а от островите по-изгодна опция е столицата на Крит, Хераклион.

Изгодни самолетни билети до по-далечни дестинации все още могат да се намерят до Братислава, Рим, Катания и Венеция.

Ако търсите нещо по-екзотично в периода 22-25 септември можете да посетите Дубай на цени от 187 евро за двупосочен билет. Дестинацията предполага съчетание от почивка на море и много атракции, а хотелското настаняване започва от 16 евро.

Дали на море или планина, в България или в чужбина, не оставяйте резервацията за последния момент, защото тогава е възможно изгодните цени вече да са се изчерпали, а полетите да са запълнени, съветват от eSky.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ