Тест с миди: Каква личност сте?

Тест с миди: Каква личност сте?

Тест с миди: Каква личност сте?

Обичате ли тестове? Дори да ги смятате за бесмислени, не може да отречете, че все пак те носят забава, а понякога дори се оказват верни.

Колегите от Obekti.bg ни предлагат един съвсем кратък тест, за да определите, каква личност сте.

Опитайте:

Затворете очи и вдишайте дълбоко. Представете си, че се намирате на плажа. Денят е топъл и слънчев.

Изберете черупката от мида или охлюв от изображението по-долу, която най-много ви харесва, и разберете какво разкрива тя за вашата личност…

Отговорите, ще откриете на следващата страница.

1. Импулсивни и смели – вие бленувате за приключение. Можете да се адаптирате бързо към промяната и обичате новите изживявания. Предстои ви страхотна възможност за командировка или ваканция.

2. Вие сте социална личност. Чувствате се най-добре, когато сте сред приятели и колеги на различни празненства. Оглеждайте се за човек, който може да бъде част от вашето бъдеще.

3. Ако сте избрали тази черупка, то ключовата дума в случая е комуникация. Обичате да приказвате. Ще получите добри новини или неочаквана покана по имейл.    

4. Взимате нещата присърце. Вие сте най-лошия си критик. Важно е да се вслушвате и в позитивните неща, които хората казват за вас, не само в негативните. Всъщност сте далеч по-обичани и уважавани, отколкото предполагате.

5. Практични и находчиви – функционирате най-добре, когато сте под натиск или съществува някаква криза. Хората се обръщат към вас за съвет. Вашата състрадателна натура пасва най-добре на професия, в която можете да приложите своите естествени умения на съветник или болногледач. 

6. Вие сте жизнени и енергични. Обичате да сте в центъра на вниманието. Топлата ви натура привлича останалите към вас. Много е вероятно да ви предстои нов романс или задълбочаването на вече съществуваща връзка.

7. Обичате да си стоите вкъщи и да прекарвате време със семейството и приятелите си. Внимавайте обаче да не пренебрегнете своите собствени нужди в желанието си да направите всички около вас щастливи. Творчески занимания като писане или рисуване представляват отличен начин да освободите емоциите си и да изразите нуждите си.

8. Обичате да правите изненади или самите вие да бъдете изненадвани. Скоро ще извадите късмет – очаква ви малка победа или неочакван бонус. Инвестирайте парите разумно.

9. Имате бистър ум и обичате да достигате до сърцевината на нещата. Дебнат ви проблеми от миналото, но спокойно – скоро и те ще изчезнат. Предстои ви добро разрешение на правен казус.

10. Обичате своята собствена компания, страните от шумните места. Освен това сте мекушави и трудно отказвате. Трябва да поставите ясни граници, за да можете да се грижите и за себе си.

11. Вие сте хипи по сърце. Обичате да се движите по течението и се стараете да не изоставате. Внасяте лъч светлина в живота на всеки, до когото се докоснете. Предстои ви удовлетворително разрешение на проблем, който ви е тормозил дълго време. Вършете това, което умеете най-добре, и оставете нещата да се разрешат от само себе си.   

12. Фокусирани, целенасочени – не се страхувате от здравата работа. Кариерата е важна за вас, а усилията ви не остават незабелязани. Вероятно ви предстои повишение или нов пост в работата.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ