NEXT LEVEL HR 2024: Гъвкавост отвъд home office (панел 1)

Гъвкавостта е общозначима ценност. Ако допреди няколко години стабилността беше такава, то гъвкавостта вече е важна за всички. Това заяви Мирослава Маркова, мениджър отдел „Човешки ресурси“ на "ВМ Финанс Груп". Тя бе модератор на форума Next Level HR 2024 на списание „Мениджър“, който се проведе на 12 юни в Sofia Event Center.  

Събитието стартира с откриваща презентация на Калина Петкова, председател на УС на Българската екзекютив сърч асоциация, на тема „Лидерски профил на най-търсените изпълнителни директори в България“. В дискусията на първи панел Гъвкавост отвъд home office  участваха Мадлен Алгафари, психотерапевт, Румяна Босева, управляващ партньор в ARS Bulgaria, и Лидия Шулева, управляващ партньор в Бизнес Интелект.

Тенденцията за повишаване на тревожността днес идва именно от нуждата да се адаптираме непрекъснато. ,,Това започва да противоречи на нашата дълбока биологична природа. По тази причина е много важно при гъвкавостта да се появи и време за почивка, за отпускане, неможене, неправене и слабост. Нека в гъвкавостта да има справяне, амбиция и прескачане на летви, но да има и от другото. Това би било здравословно, защото покриваме целия диапазон на поведенчески модели, които природата е програмирала в нас. Иначе влизаме в противоречие със здравословното в живота“, коментира Мадлен Алгафари.

***

Генерален партньор: ARS Bulgaria.

Основни партньори:  B-Trust Mobile,  Aurubis, SOFTONE.

С подкрепата на: ПРЕСТИЖ, AstraZeneca, AYA ESTATE VINEYARDS.

Институционални партньори:  Френско-българска търговска и индустриална камара, Българска стопанска камара, Изпълнителна агенция за насърчаване на МСП, Асоциация на индустриалния капитал в България,AIBEST.

Медийни партньори:  BNT,Dir.bg

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ