VI годишен форум: Отговорно производство и търговия (панел 1)

Представители на бизнеса и институции се включиха в шестото издание на форума за производство и търговия на Мениджър, което се проведе в три панела на 28 март .

Събитието беше открито с разговор със зам.-министъра на земеделието и храните в оставка Александър Йоцев. „Бизнесът с храни - от суровините до трапезата - стъпва върху безопасност, качество и устойчивост. В устойчивостта намират място цените и достъпността до храната и доверието на обществото в тази устойчивост. Само тогава имаме доверие в пазара, в операторите, в продуктите“, заяви той. В последвалата дискусия на първи панел с тема ,,Храни и напитки - трансформация и адаптация“ участваха Богомил Николов, изпълнителен директор на Българската национална асоциация „Активни потребители“, Петя Маркова, мениджър търговско развитие, Нестле България, Красимир Белчев, експерт „Договорно производство“ в Kaufland България, Яна Иванова, изпълнителен директор на сдружението ,,Храни и напитки България“, и Пламен Михайлов, управител на ,,Чери дриймс". Елисавета Якимова, заместник главен редактор на списание ,,Мениджър”, модерира разговора.

***

Ексклузивен партньор: Kaufland.

С подкрепата на: Нестле България.

Имиджов партньор: Еко Партнърс България.

Институционални партньори: БСК, Сдружение ,,Храни и напитки България“, ИАНМСП, Френско-Българска търговска и индустриална камара; Нидерландско-Българска бизнес асоциация; Българска търговско-промишлена палата; Германо-Българска индустриално-търговска камара

Медийни партньори: БНТ, dir.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ