Чиповете са новото злато

Чиповете са новото злато

Чиповете са новото злато

Интервю със Силвен Коло, управител на Мelexis Bulgaria

Хора с работно облекло, супер изчистена, почти до студено, среда, минималистичен дизайн на обзавеждането и властваща тишина. Човек не би казал, че това е много предразполагаща обстановка за интервю. Но идването на Силвен Коло променя факторите, защото изпълнителният директор на Melexis България е отворен, топъл и естествен. А и разчупването на ледовете става лесно - като дете той е мечтал да бъде това, което сега правя понякога - искал е да коментира спорт. Но това е разговор за някой друг път. Сега е време да хванем бика за рогата.

Последните три години не бяха лесни за никого - пандемия от коронавирус, войната в Украйна и това съчетано с перманентна политическа нестабилност в България. Как преведохте компанията през бурните вълни на тези кризи?

Да, наистина, последните години, през които минахме, и минаваме в момента, бяха доста объркани и напрегнати. Трябва да се адаптираме и да се научим да живеем с всичко това. Ключовият момент за всяка компания е лидерството. Лесно е да си лидер, когато всичко е както трябва. Но много по-важно е да бъдеш лидер, когато дойде проблемът. Хубавото е, че лидерството е в сърцето ни, то е в основата на нашите ценности. Ние сме се фокусирали върху него още от самото ни създаване преди три десетилетия. Ние вярваме, че добрият мениджмънт, иновативните решения и добрите хора са нещата, които ни водят напред.

Търсете „Мениджър” в разпространителската мрежа в цялата страна и в платформата за дигитално четене zinzin.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ