Избори по време на избори

Избори по време на избори

Избори по време на избори

Рискът е родните политици да не се осмелят да еволюират в политически лидери. Вербалната агресия, активните мероприятия в милиционерски стил, заемането на героична поза, полято с обилна доза сарказъм и ирония, не са тези, които ще представят на българските граждани реалната картина за важността на изборите, които предстоят на 9 юни. На тях ще се решава бъдещето на България в Европа и на ЕС като най-успешния политически и икономически световен проект с всички произтичащи от това последствия.

България не може да бъде автентична част от същата тази цивилизована Европа, към която по право считаме, че принадлежим, ако политиците ни не успеят поне в две задачи. Първо, да разкажат как не искат да живеем в страна, в която съмнителни корупционни схеми са обрасли цялата институционална мрежа на държавата и са я поставили в плен на олигархични интереси, които не признават закон над себе си. И, второ, да ни привлекат към идеите си как това да се случи политически, без да се мразим и разделяме помежду си заради своите различни партийни пристрастия.

Какво наложи изборите „2 в 1“ и как това променя политическия пейзаж в страната? Има ли промяна в очакванията на гражданите към политическите партии и лидери и кои са предизвикателствата пред тях? Прочетете пълната статия тук.

Търсете списание „Мениджър” в:

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ