quotes

Специално издание на списание ,,Мениджър“

Провокацията – тя винаги ни подтиква да видим, да преосмислим, да действаме. И е толкова присъща на изкуството и креативните индустрии – територия, освободена от предразсъдъците и рамките на ежедневното изразяване.

Въпреки че, както ще видите на следващите страници, изкуственият интелект си пробива път и към този свят, човекът с неговия инстинкт, въображение, чувствителност, силна връзка със заобикалящата го среда и автентичност има неизменно запазено място в него. 

В специалното ни издание Creative Bulgaria ще ви срещнем с много творци, които чрез визия, думи, музика и човешки наратив могат да ви пренесат в различни пространства на емоцията и смисъла. Ще може да погледнете в близкото бъдеще, което тенденциите в бизнеса и изкуството очертават. Те невинаги са във възходяща посока и сега е моментът за намеса, за да избягаме от посредствеността и да си припомним как се създават истински, завладяващи истории. 

Добре е да помним, че борбата за съзнанието на обществото е в апогея си и изисква голямо интелектуално разнообразие, за да бъде спечелена. 

Приятно четене!

Таня Кръстева, главен редактор