Наука и Здраве

СЕНТИЛИОН - синоним на високо качество, съвременни технологии и иновативни решения

СЕНТИЛИОН - синоним на високо качество, съвременни технологии и иновативни решения

СЕНТИЛИОН - синоним на високо качество, съвременни технологии и иновативни решения

СЕНТИЛИОН е иновативна фирма за производство на електронни модули, системи, комплексни продукти и услуги в областите Медицина, Авиационна и сателитна техника, Системи за контрол и наблюдение, Прецизна индустриална техника.

Компанията създава продукти и услуги на световно ниво, и поддържа сертифицирана система за управление на качеството, отговаряща едновременно на изискванията на стандарти ISO 13485:2016, ISO 9001:2015, и ISO14001:2015.

В тяхната модерна и енерго-ефективна сграда се помещават линии за автоматичен монтаж на електронни компоненти, производствени зони за тест и краен монтаж на медицински изделия, както и две отделни производствени помещения с контролирана чистота на работна среда (ISO14644 Clean Room) Клас 6 и микробиологичен контрол. Всички производствени помещения са контролирани EPA зони.

СЕНТИЛИОН е официален представител на MED-EL-Австрия за България на активни слухови имплантируеми системи. Извършва цялостен сервиз и обслужване на всички компоненти.

Кои са MED-EL и как промениха съвременната медицина?

MED-EL е световен лидер в областта на иновативни решения за слуха. Техните кохлеарни имплантaнтни системи, електроакустични системи, имплантантни системи за средното ухо и системи за костна проводимост са възстановили слуха на стотици хиляди по света и на повече от 700 души в България.

Снимка: MED-EL

Преди 40 години основателите на MED-EL д-р Ингеборг Хохмайр и проф. Ервин Хохмайр променят света с откриването на модерния микроелектрически мултиканален кохлеарен имплантант. Това високотехнологично устройство позволява на хората с пълна загуба на слуха не само да чуват, но и да учат, говорят и общуват с близките си. Благодарение на устройствата на MED-EL в наши дни хиляди по света в повече от 120 държави могат да чуват.

Снимка: СЕНТИЛИОН

Всеотдайните специалисти в СЕНТИЛИОН помагат и на хората в България още от 1999 г. Разполагат с цяла мрежа от клинични центрове в цялата страна със специалисти, които оказват съдействие на хора на всякаква възраст да изберат най-подходящото решение за тях.

С продуктите, които произвежда компанията, човек може да чува отново песента на птиците или новородено бебе – гласа на своята майка. "Вярата ни, че подобряваме света на хората чрез работата си, ни прави различни.", казва Николай Киров, изпълнителен директор на компанията.

"ЧИСТА СТАЯ". Защо СЕНТИЛИОН е инвестирала в изграждането на тези модерни производствени помещения?

При производството на изделия, за които има повишени изисквания към високо качество, чистота и запрашеност на работната среда, е необходимо наличие на „Чиста среда“ и микробиологичен контрол. СЕНТИЛИОН разполага със Зона с контролирана среда с клас на чистота ISO Class 6 (US1000) , изградена в модерни производствени помещения на площ над 800 кв.м. Те са реализирани, като „помещение в помещение“ и са сертифицирани по стандарт ISO14644-1.

Благодарение на това оборудване, компанията може да произвежда медицински електронни модули и активно имплантируеми медицински изделия, както и сложни индустриални продукти.

Ако Вие или някой Ваш близък страдате от загуба на слуха, не се тревожете. Вижте как СЕНТИЛИОН, MED-EL и съвременните постижения на медицината могат да Ви помогнат отново да се наслаждавате на звуците около Вас.

www.centillion.eu

www.medel.com

https://www.linkedin.com/company/centillionltd/

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ