Виновен съм! Съжалявам!, призна Северин

Виновен съм! Съжалявам!, призна Северин

Виновен съм! Съжалявам!, призна Северин

"Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам! Виновен съм!", каза обвиненият в убийството на журналистката Виктория Маринова, Северин Красимиров пред журналисти.

Окръжната прокуратура в Русе вчера официално му повдигна обвинение за изнасилване, представляващо особено тежък случай и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост. 

Днес той се изправи пред съда в Русе, за да му бъде определена мярка за неотклонение.

Въпреки препоръката на неговия адвокат, Красимиров проговори пред журналисти, изказвайки своето съжаление за деянието. Той заяви, че е готов да приеме всяка присъда, дори - доживотен затвор. 

Северин Красимиров остава в ареста, постанови Окръжния съд в Русе, поради опасност да извърши ново престъпление или да се укрие.

Решението на съда може да бъде обжалвано.

Освен пред майка си, Северин Красимиров е признал всичко за престъплението и пред доведения си баща в Германия. Това сподели пастрокът на Северин - Асен Георгиева в телефонно включване в предаването „Тази сутрин” на bTV Асен Георгиев.

Според Георигев Северин, както и неговите брат и сестра „не са добре с главата” и доскоро пиели лекарства за този проблем. Той уточни, че би дошъл в България, за да го подкрепи, но работи и не може да отсъства от работа. Пък и не знае как би могъл да му помогне.

Шестима служебни адвокати са отказали да поемат защитата на задържания за убийството на  Виктория Маринова, обяви русенски адвокат.

Снощи стана ясно, че след конвоирането на Северин от Германия до Русе и разговор с него на разследващите от района на местопрестъплението край река Дунав е открит заровен мобилният телефон на жертвата Виктория. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ