Спецакция в Aгенциятa по горите заради заменките

Спецакция в Aгенциятa по горите заради заменките

Спецакция в Aгенциятa по горите заради заменките

Спецакция се провежда в Изпълнителната агенция по горите. Прокурори от ВКС и служители на „Националната полиция” са влезли в институцията и изискват документи – доклади, становища, заповеди, от изпълнителния директор на Агенцията, както и от управител на търговско дружество от София. Това съобщиха от прокуратурата. 

Акцията е свързана с възложена от главния прокурор Иван Гешев проверка на заменки на поземлени имоти в горски територии. 

Изисканите документи са свързани с изпълнение на Решение на Европейската комисия от 05 септември 2014 г. относно схема за помощ SA26212(2011/C) и NoSA.26217(2011/С), приведена в действие от Република България при замени на поземлени имоти в горски територии. 

Изисква се цялата документация, свързана с изпълнението на обществена поръчка, с предмет избор на правоспособен независим оценител, който да извърши оценка на поземлените имоти в горски територии в съответствие с европейските изисквания, както и документи, свързани с възстановяването на предоставена на бенефициентите помощ. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ