Борисов: Усещате ли как ви грабят, как не виждате?

Борисов: Усещате ли как ви грабят, как не виждате?

„Усещате ли как ви грабят, как не виждате? Не могат да ми простят, че не продадох тръбите. Една година ние не управляваме и все ние сме им виновни, а баща им Румен Радев не е виновен. Само в една сфера са по-добри – кражбата“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с активисти на партията в Хасково.

В началото на изказването си той иронизира министъра на културата Атанас Атанасов по повод на публикуван от него клип в социалните мрежи, които предизвика множество реакции.

„Вчера Петков казва как министър-председател може да бъде тричан. А аз питам как те говориха по мой адрес. В Хасково сме и вие излъчихте Просто Наско. Да си пожелаем някой да влезе и да направи тест за наркотици на управляващите и опозицията“, коментира Борисов.

Той взе отношение по казуса с пътищата и избора на гуверньор на БНБ, като цитира коментар на Ива Митева от нейно телевизионно интервю днес, в което каза, че премиерът е предложил на Любомир Каримански пост, далеч от България.

„Благодарение на техните игрички вече гинат хора по пътищата – заради Кирил и Асен. „Тракия” е в окаяно състояние, а „Марица” тъне в боклуци – една година нищо не е пипано Първо казаха, че ще правят по 4 магистрали на година. Един метър не са направи, една лъжица асфалт не са изсипали една година“, заяви Борисов.

По думите на бившия премиер проблемите на това правителство са дошли много преди войната в Украйна и тя не е повод за оправдание.

„Трябва да се оставят да се сринат до край, имат много могъщи покровители, олигарси с много пари“, заяви Борисов и заръча на депутатите от ГЕРБ да спрат с призивите за оставка, а да посочват на хората всяко едно нещо, което ще им бъде откраднато.

„Спирате с оставка. Консолидирайте се, действайте“, заръча Борисов

Лидерът на ГЕРБ отново заяви, че най-големият грях на президента Румен Радев е, че е разделил народа, още със съставянето на първото служебно правителство.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ