Поп-фолк певицата Луна се кандидатира за президент

Поп-фолк певицата Луна се кандидатира за президент

Поп-фолк певицата Луна се кандидатира за президент

Поп-фолк певицата Луна ще участва в президентските избори. Тя се регистрира днес в ЦИК като внесе няколко хиляди подписа от инициативен комитет, начело на който е самата тя. 

"Истинският президент на България има само едно име и то е Луна Йорданова", заяви певицата пред събралите се журналисти. Тя сподели, че съвсем скоро ще стане ясно кой ще е кандидатът за вицепрезидент.

Луна аргументира решението си да се впусне в президентската надпревара с думите: "За да имаме ние, българските граждани, по-голям избор, а не да ни се предлагат едни и същи управляващи толкова години наред, а и да имам повод да изляза аз самата да гласувам. Промяната започва от мен. Животът е един миг и искам да си доставя това удоволствие да отида да гласувам за себе си".

"Правя го с любов, с удоволствие и смятам, че успехът предстои тепърва. Имам доверие на себе си, имам доверие на всички българи, на всички мои почитатели. Те ме мотивират и ме карат години наред да направя тази крачка. Аз съм едно обикновено момиче от малко градче, но ето ме тук", сподели още Луна. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ