Гай Ричи режисира рекламен филм за Beats by Dre на Световното по футбол

Световното първенство по футбол приближава, а с него и майсторските реклами на големите брандове, които инвестират, за да се покажат в него. 

Една от тях е тази, изработена за американския бранд слушалки на Д-р Дре Beats by Dr. Dre, режисирана от Гей Ричи. Това е 4-минутен филм, който проследява "пътуванията" на четирима играчи от различни държави до Мондиал 2018. 

Филмът започва с история за момче от Русия, което рита футбол в парк и се замесва в неприятности. След това сюжетът се премества на четири отделни места, фокусирайки се върху английския футболист Хари Кейн, германската футболна звезда Месут Йозил, Бенджамин Менди от Франция и Неймар-младши от Бразилия. Всяка част от този "mix-tape" разказва как играчът преодолява препятствия, за да успее и историята се разгръща в обясняване, че всеки от тези четирима играчи е вдъхновил момчето от Русия, което от своя страна ще бъде "бъдещето на руския футбол". 

В кадрите се появяват за кратко и други спортисти - Серина Уилямс, Тиери Анри и Патрис Евра.

Саундтракът включва последния сингъл на Paak - "Bubblin", както и няколко други парчета, посочва creativity-online. 

Типично в стила на Гай Ричи, филмът е озвучен от глас с акцент, в случая това е актьорът Пол Андърсън ("Peaky Blinders"), което създава гангстерско чувство.

Вижте. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ