Юрген Клоп зад волана на новата Corsa (видео)

Новите Opel Corsa и Corsa-e вече бяха в центъра на вниманието на посетителите на тазгодишното международно автомобилно изложение IAA във Франкфурт. Сега предстои те да се появят и по пътищата, придружени от посланика на марката Opel Юрген Клоп. Защото е безспорно забавно да говорим за предимствата на авангардните технологии като електрическата мобилност например, но още по-забавно е всеки да се запознае отблизо и лично с тях зад волана на новото поколение на Corsa. А кой би могъл да излъчи това послание по-добре от успешния футболен треньор на Ливъпрул, който подлага на изпитание обещанията на германската марка по отношение на електрическата мобилност в новите телевезионни реклами, чието излъчване вече започва?!

Харизматичният, харесван и забавен Юрген Клоп е лице на Opel вече седем години и има зад гърба си основни роли в повече от 20 германски и международни телевизионни рекламни кампании на Opel. Едновременно с това, той има и многобройни изяви като мотиватор за служителите и дилърите на компанията и като партньор за интервюта по време на събития. На този фон е напълно и естествено потвърденото намерение на автомобилния производител и на победителя в Шампионската лига през 2019 година да удължат своето успешно сътрудничество в дългосрочен план.

Център в сюжета на новата кампания, която започва с Corsa-e са темите за електрическата мобилност, бъдещето на автомобила и начините за намаляване на вредните емисии. Но как се случват нещата в действителност? Юргет Клоп е тестовият пилот на модела и явно изпитва огромно удоволствие от управлението на Corsa-e.

„Аз определено съм част от целевата група клиенти на новата Corsa-e“, той. “Електрическата Corsa е идеално превозно средство за ежедневните ми пътувания от дома до тренировъчното игрище, до стадиона Анфийлд или до летището. „Този автомобил е наистина страхотен във всяко отношение – в Opel определено са свършили много добра работа.“ Със своята акумулаторна батерия с капацитет от 50 кВтч, моделът с пет врати и максимална мощност 100 кВт (136 к.с.) може да измине до 330 километра с едно зареждане (WLTP2). На практика за Клоп това означава, че ще му се налага да зарежда батерията само веднъж седмично.

“Зад кулисите” пък е допълнителна серия от видеоклипове, която показва колко много са се забавлявали Юрген Клоп и членовете на екипа по време на снимките на новата кампания. Tелевизионните реклами ще се допълват от средствата на външната реклама и съобщения в социалните медии във връзка с новото поколение на Corsa, която ще дебютира в автосалоните на дилърите на марката в Германия (с гама от високефективни двигатели с вътрешно горене) на 16 ноемв

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ