Нова доза адреналин от Шампионска лига

Нова доза адреналин от Шампионска лига

Днес ще се изиграят три мача от четвъртфиналите на в Шампионска лига. Прожекторите са насочени към сблъсъка Байерн (Мюнхен) – Реал (Мадрид).

Мачът, достоен за финал, е с начален час  21:45 ч., а шоуто е гарантирано. Двата отбора практикуват атакуващ футбол, с бързи контра атаки. Изходът от срещата е под голям въпрос. Статистиката сочи, че при 22 домакинства, Байерн има 11 победи 2 равенства и 9 загуби. Головата разлика е 33:31.

Освен на терена сблъсък ще има и край страничната линия, където старите познайници, дори можем да ги наречем приятели, Анчелоти и Зидан се изправят един срещу друг.

По-рано ще се изиграе двубоят между Борусия и Монако. Той беше отложен заради бомбена атака срещу автобуса на клуба. В тройната експлозия бе ранен защитникът на Борусия Дортмунд Марк Бартра. Той бе откаран в болница с фактура на лъчевата кост на дясната китка и е подложен на операция. От полицията заявиха, че не се разглежда версията за терористично нападение и няма доказателства за такова. Двубоят е с начален час 19:45 ч., а мерките за сигурност ще бъдат крути.

В поскледния мач от днешната програма Атлетико (Мадрид) приема Лестър. Испанският отбор е сочен за фаворит, но „лисиците” са отбор, който не трябва да бъде подценяван. Това направиха Севиля на осминафиналите и отпаднаха от турнира. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ