Нова доза адреналин от Шампионска лига

Нова доза адреналин от Шампионска лига

Нова доза адреналин от Шампионска лига

Днес ще се изиграят още два осминафиални мача от Шампионска лига. Аякс посреща шампиона Реал Мадрид, а Тотнъм – Борусия Дортмунд.

Ще успее ли Реал да продължи напред в турнира и да вземе нов трофей без звездата Кристиано Роналдо? Този въпрос се дискутира сериозно от началото на новия сезон. Ако трябва да сме честни, „белият балет” се представя колебливо, както в Шампионска лига, така и в първенството. Но да не забравяме, че това е турнирът за испанците. Те имат рекордните 13 купи от най-комерсиалния клубен футболен турнир.

Днес срещу тях се изправя Аякс, не толкова претенциозен отбор, но с големи възможности. Тимът има страхотно нападение и много млади играчи, които ще направят всичко по силите си да вгорчат настроението на Реал и да блеснат в световния футбол. Кой ще надделее опитът или младостта? Отговорът - тази вечер от 22 часа.

В другата среща има по-голям заряд, тъй като двата отбора са с изравнени сили. Борусия и Тотнъм се представят много силно в родните си първенства, като немският отбор е лидер, докато англичаните са трети в сериозна конкуренция.

Очакванията са за зрелищен мач, с много скоростни атаки. Дали ще се оправдаят и ще станем свидетели на голово шоу също ще разберем след 22 часа тази вечер.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ