Renault създаде аматьорски отбор по бягане

Renault създаде аматьорски отбор по бягане

Renault създаде аматьорски отбор по бягане

След успешно партньорство с Бегач през 2016 г., тази година Renault продължава своята подкрепа за спортния клуб, създавайки аматьорски отбор по бягане: Renault Passion Team. В отбора влизат 4-ма градски герои, които не тичат, но се интересуват от активния и здравословен живот чрез най-демократичния спорт за градските хора - бягането.

Треньор на Renault PassionRunners e планинският бегач Кирил Николов–Дизела, известен с рекордните си постижения, като изминаването на маршрута Ком - Емине за 4 дни, 13 часа и 5 минути, изпреварването на Драгалевския лифт с 6 секунди и покоряване на петте най-високи върха в България за по-малко от 23 часа.

В Renault PassionRunners се включват Радослав Мирчев, съосновател на бар „Петък“ и клуб *MIXTAPE5* и бивш председател на Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил (БАССЕС), Лилия Костова, актриса, модел и любител на нетипичните спортни предизвикателства като сърф, конна езда и автомобилизъм, Йоанна Митова, активист в инициативата “Горичка” и създател на иновативното пространство Metta, и Искрен Тончев–Искрата - продуцент, изпълнител и шампион по бийтбокс на България за 2011 г., който освен с бойни спортове поддържа добрата си форма с кросфит тренировки, фитнес и здравословно хранене.              

Отборът ще се състезава в 6 бягания, организирани от спортен клуб Бегач през годината. Предизвикателствата за Renault PassionRunners започват на 19 март със Spring 360 и продължават до края на ноември месец, когато е последното състезания от календара TechRunLeague.Участниците в отбора ще трябва да се справят с планински маратон на Панчарево, щафетата на Postbank Business Run и градския крос Renault MorningRun. Името на отбора e вдъхновено от посланието на Renault - Passionforlife, a партньорството със спортен клуб Бегач има за цел да подкрепи активния и здравословен начин на живот.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ