Квадратни метри щастие

Разнообразие от дизайн, архитектурни, външни и интериорни решения - от проект до ключ.  

 Живеем все по-динамично и напрегнато, в състояние на постоянен стрес. Но колкото и по-забързано да става темпото, факт –прекарваме половината от денонощието в дома си.

  Затова в здравословния начин на живот, който всеки от нас се стреми да води, освен правилно хранене и редовно спортуване, все по-често включваме и средата, в която търсим спокойствие и уют – нашият дом! Искаме да е здрав, но и да ни носи здраве.

  Истински жив материал, най-полезният и екологичен за човека е дървото. Стените на една дървена къща ‘’дишат’’- пропускат въздух, затова в дървена къща винаги се диша лесно и влажността, и кислородният баланс се поддържат на оптимално ниво, което гарантира комфортен престой. Структурата на дървото е индивидуална и уникална – привлича окото, създава усещане за мир и баланс. Ето защо дървените къщи имат най-благоприятен ефект върху тялото на човека и удължава живота му. Затова и човечеството отдавна използва дървото като качествен и натурален строителен материал!

  Timber Home Group знаят всичко за дървените къщи. Компанията строи повече от 10 години като за това време е изградила над 150 обекта - къщи, вили, парни бани, храмове.

 „Благодарение на съвременните технологии на обработка и професионалният и отговорен подход при избора на дървесина ние строим, качествени,  надеждни и уютни дървени къщи, които по никакъв начин не отстъпват на  строителството със стандартни материали.“, казват специалистите от Timber Home Group.

 Компанията предлага пълен цикъл на обслужване от проект до ключ като работи само с най-висококачествен материал – карпатски смърч или бор от северните части на Украйна.

 Така, в къщи, строени преди 5-6 години от все още мирише на борова гора. Затова и девизът на компанията е „Квадратни метри щастие“. Това не е лозунг, а мисия, гарантира Timber Home Group.

 [[{"fid":"316573","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":195,"width":341,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ