Пиърс Броснан продава къщата си, вдъхновена от Джеймс Бонд

Пиърс Броснан продава къщата си, вдъхновена от Джеймс Бонд

Пиърс Броснан продава къщата си, вдъхновена от Джеймс Бонд

Пиърс Броснан продава къщата си в Малибу, вдъхновена от поредицата за Джеймс Бонд, в чиято роля неколкократно влезе и самият той, предаде New York Post.

За да притежава луксозната резиденция, разположена на над 1160 квадратни метра, купувачът ще трябва да заплати 100 млн. долара, което я прави 8-ия най-скъп имот в Лос Анджелис.

Построяването на къщата започва след 20-ия филм за Агент 007, озаглавен „Не умирай днес“, който спечели 431.9 млн. долара в боксофиса и се „отблагодари“ на Броснан с голям бонус. С парите 67-годишният актьор насърчил съпругата си Кийли да създаде „къщата на мечтите си“.

[[{"fid":"361285","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":655,"width":960,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Снимка: Realtor.com

Южноазиатският стил на постройката напомня за 18-ия филм от поредицата, „Винаги ще има утре“. Семейство Броснан се възхитило от храмовете в Тайланд, където са заснети част от сцените на продукцията.

Имотът разполага с най-малко 5 спални, 7 камини, къща за гости, арт студио, кино с капацитет до 20 души, два бара, винарска изба, спа и спортна зала.  

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ