Тина Търнър се сбогува с феновете си

Тина Търнър се сбогува с феновете си

Тина Търнър се сбогува с феновете си

В нов документален филм на телевизия Sky, певицата Тина Търнър даде да се разбере, че се сбогува с феновете си, пише The Sun.

81-годишната легендарна поп и рок изпълнителка е претърпяла в последните години инсулт, лекувала се е от онкологично заболяване и бъбречна недостатъчност, довела до трансплантация на бъбрек през 2017 г. Затова Търнър иска да прекара последните години от живота си далеч от камерите.

Тя разкрива и че страда от посттравматично разстройство вследствие на домашно насилие, на което е била подложена по време на брака с първия си съпруг Айк Търнър. „Кога е настъпил моментът да спреш да се гордееш със себе си? Как да се оттегляме бавно? Или трябва просто да си тръгнем", размишлява живата легенда в лентата.

Заедно с певицата, във филма участва и вторият й съпруг, 65-годишният Ервин Бах. „Тя каза, че отива в Америка, за да се сбогува с американските си фенове и да сложи край на кариерата си. Мисля, че този филм и тази премиера са финалът “, призна Бах, имайки предвид специалното шоу, посветено на Тина Търнър,  чиято премиера беше на Бродуей през 2019 г.

[[{"fid":"370591","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":396,"width":594,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Адриен Уорън в ролята на Тина Търнър в едноименното шоу. Снимка: Getty Images

[[{"fid":"370592","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":396,"width":594,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Кадри от пърформанса, предшествал премиерата на мюзикъла. Getty Images

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ