Влогър организира истински “Squid Game” с 456 играчи

Бихте ли участвали в истинска версия на игрите от хитовия сериал “Squid Game”? 456-има души са отговорили положително и са се включили в състезание, сътворено от един от най-популярните влогъри в YouTube.

Джими Доналдсън, известен с псевдонима си MrBeast, предложи 456 хил. долара на онзи, който премине успешно през игрите от поредицата, пресъздадени абсолютно идентично в реални условия… с изключение на човешките жертви.

Играчите са облечени в същите костюми с номерирани тениски, които носят героите в сериала. Вместо да умират обаче, всеки от тях носи специално устройство, което изстрелва малко количество течност, наподобяваща кръв, когато отпаднат от надпреварата. Има и розови войници, които наблюдават случващото се.

25-минутното видео вече има над 26 млн. гледания, а сумата за създаването му е 3.5 млн. долара и е предоставена от играта Brawl Stars на финландския разработчик Supercell.

Единствено финалната игра, която всъщност се казва “Squid Game” и от нея произтича името на сериала, е заменена с музикални столове.

Всеки, който се абонира за канала на MrBeast в 7-те дена след публикуването на видеото, може да спечели 10 хил. долара.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ