Премиерата на новите iPad таблети е в операта в Бруклин

Премиерата на новите iPad таблети е в операта в Бруклин

Премиерата на новите iPad таблети е в операта в Бруклин

Нови таблети iPad и компютри Mac се очаква да бъдат представени по-късно днес на събитие, организирано от технологичния гигант Apple в Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес. Представянето ще бъде в опера в Бруклин, което подсказва, че Apple насочва внимание към продукти, съсредоточени върху творчеството и изкуствата.

На фона на спада на продажбите на таблети Apple рекламира по-високия клас iPad Pro като идеален за творци, фотографи и хора, занимаващи се с изкуство въобще. Очаква се нов модел, тъй като последното обновяване бе преди 17 месеца.

Според експерти, цитирани от "Уолстрийт джърнъл", новият iPad Pro ще има по-мощен процесор и нови датчици, позволяващи да се използват технологиите за лицево разпознаване като при iPhone.

Apple не дава подробности да събитието.

Възможно е компанията да пусне и нов Mac, включително лаптоп MacBook Air, макар че по-високият клас MacBook Pro бе обновен през юли.

В материала на "Уолстрийт джърнъл" се отбелязва, че може да бъде представен по-евтин лаптоп MacBook с обновен дисплей и по-плавно натискане на клавишите.

Цената на новото устройство ще бъде ключов фактор, който ще реши колко широко ще бъде прието устройството. Сега MacBook еър е със стартова цена от 999 долара, се посочва в материала.

В средата на септември Apple представи нови продукти - обновена версия на iPhone и подобрена версия на смарт часовника Apple Watch, припомня ТАСС.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ