Телефонът, който се зарежда 6 пъти по-бързо от iPhone 12

Телефонът, който се зарежда 6 пъти по-бързо от iPhone 12

Телефонът, който се зарежда 6 пъти по-бързо от iPhone 12

Ако притежавате iPhone 12, със стандартното зарядно на Apple ще са ви необходими около 90 минути да го заредите напълно. Ново устройство, произведено от китайската компания Xiaomi, сваля това време до едва 17 минути.

Моделът 11T Pro разполага с високопроизводителен чип, добра камера и несравнима скорост на зареждане. И всичко това на сравнително достъпна цена – 650 евро за варианта със 128 гигабайта памет и 8 гигабайта RAM, пише ДПА.

Срещу тези пари потребителите получават куп технологии – процесор Snapdragon 888, 5G, AMOLED дисплей с честота 120 херца и Dolby Vision, както и оптимизирана яркост за по-добра видимост във външна среда.

Батерията е с капацитет 5000 mAh, което прави още по-впечатляващ факта, че може да се зареди от 0 до 100% за 17 минути. В допълнение смартфонът разполага и с камера с резолюция 108 мегапиксела и може да записва 4K видеа. Xiaomi обещава и т.нар. аудио зуум технология за по-добри записи.

Базовата версия на 11T обаче не разполага с функцията за бързо зареждане и стига до заветните 100% за двойно повече време – 36 минути. За нея потребителите ще плащат около 550 евро.

Продажбите започват в началото на октомври.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ