Топ експерти от световна класа се събират за InfoSec SEE Conference 2021

Топ експерти от световна класа се събират за InfoSec SEE Conference 2021

Топ експерти от световна класа се събират за InfoSec SEE Conference 2021

Най-голямата конференция за киберсигурност на Балканите, InfoSec 2021 SEE, за поредна година ще се проведе в България. Мащабно двудневно събитие, съзвездие от топ лектори от световна класа, безупречна организация и много забавления и изненади - това може да очаквате от форума, който продължава да обединява индустрията за тринадесета поредна година. Организаторите от COMPUTER 2000 Bulgaria обещават на всички участници изключително богата на съдържание, теми и дискусии програма, с много добавена стойност и споделена експертиза от световно ниво.

След завидния успех на изданието през миналата 2020 година за локация отново е избран хотел Риу Правец Голф&Спа, като организаторите отново са се погрижили за безплатен транспорт от София до хотела и за двата дни на конференцията.

Датите на провеждане са 30 септември и 01 октомври 2021 (четвъртък и петък), с опция за ранно пристигане и вечеря за “добре дошли” в деня преди откриването. Събитието отново е организирано в хибриден формат, позволяващ пълноценно участие на гостите както физически на място, така и дистанционно - чрез онлайн достъп до конференцията, излъчвана на живо.

Регистрациите са вече отворени и местата се изчерпват много бързо. По традиция регистрацията за събитието е напълно безплатна за двата формата. Във връзка с последната заповед на министерството на здравеопазването от 2 септември 2021 г. на място ще се допускат само ваксинирани или преболедували COVID-19 участници и такива, които разполагат с отрицателен резултат от проведено преди влизане в обекта изследване, удостоверено с валидни документи за ваксинация, преболедуване или изследване. Също така на място при регистрацията ще се провеждат бързи антигенни тестове за участници, които нямат такъв документ.

Тазгодишното издание на форума отново събира на едно място големите световни имена в киберзащитата и привлича гости с най-разнообразен профил - от експерти до мениджъри и собственици на бизнес. Конференцията ще протече под мотото „Cybersecurity Resilience And Adaptation“. Презентациите и уъркшоповете в двата дни на конференцията ще дадат на всеки присъстващ възможността да се докосне до най-горещите теми в света на киберсигурността и да актуализира познанията си в тази хипердинамична материя.

[[{"fid":"379955","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":900,"width":1350,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Сред най-големите изкушения на InfoSec 2021 SEE се нарежда и перспективата за качествен нетуъркинг, като наред с лекторския състав от топексперти, мениджъри и предприемачи, очакваме и множество интересни личности сред самите гости.

Силно интригуващ старт на програмата за поредна година ще даде Майк Харт, вицепрезидент на MANDIANT, водещата консултантска компания в сферата на киберзащитата. Към днешна дата компанията е съветник по сигурността на над полвовината от стоте най-големи компании в САЩ, официално класирани във Fortune 100. Като топ експерт с ноу-хау от най-високите нива на кибер защитата, Майк Харт ще сподели ценни практически насоки за минимизиране на бъдещите рикове, наред с визията си за “перфектната буря” в света на киберсигурността.

Част от презентациите през първия ден на конференцията ще бъдат фокусирани върху важни въпроси за връзката между пандемията и киберзащитата, както и прогнози за това, каквo ще донесе бъдещето на постепидемичната реалност. Важен акцент ще бъде участието на вицепрезидента на RADWARE, Ерез Вителщайн, който ще говори за автоматизираните киберзаплахи и тяхната изкуствена реалност. Интересни прогнози, експертни заключения и опит от извора - това ще чуете в презентациите и на следващите лектори в програмата, сред които Рамзес Галейо от MICRO FOCUS, Фади Искандер от FORCEPOINT и Саша Гийзе, Head Geek от SolarWinds.

Новост тази година в програмата е  панелът, в който водещи български и регионални ИТ компании ще споделят своя практически опит при решаването на конкретни казуси, свързани с проблемите на киберсигурността при техни клиенти: МНЕМОНИКА, НЕБОСИСТЕМС, ЛИРЕКС, СИЕНСИС, ТЕЛЕЛИНК Бизнес сървисис, КОНТРАКС, DIGITALL, E-Tech.  Ще има демонстрации  наживо на автоматизирани пентестове, на място и наживо ще се демонстрира как се компроментира един Фейсбук акаунт и чрез какви  решения за киберсигурнот можем да се предпазим. Програмата на InfoSec 2021 SEE включва над 40 обучения, уъркшопи и сесии с интерактивно съдържание, в това число презентация на Божидар Божанов, CEO на LogSentinel и интерактивна сесия с Лидия Жанг, президент и съосновател на Ridge Security.

[[{"fid":"379956","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":900,"width":1350,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Конференцията се провежда с подкрепата на Държавна агенция „Електронно управление“ и ще бъде открита от д-р Красимир Симонски, председател на ДАЕУ. Специално участие има и посолството на Съединените Щати у в България. 

По традиция, конференцията ще завърши с галавечеря, съпроводена с живи участия, изненади и много позитивни емоции. Като част от вечерната програма, за поредна година гостите ще станат свидетели на връчването на Годишните награди на COMPUTER 2000 за постижения в киберзащитата за партньори и производители.

Не чакайте до последния момента и побързайте да запазите своето място още днес.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ