Технологии

Zoom ни изненадва с 11 анимирани 3D аватари

Zoom ни изненадва с 11 анимирани 3D аватари

Пандемията промени начина ни на работа, принуждавайки милиони потребители да си останат у дома. Това предизвика истински бум в приложенията за видео разговори, които се превърнаха в жизненоважен инструмент за работа от разстояние. Едно от най-използваните е Zoom, чиито функции го превърнаха в една от най-добрите опции за разглеждане.

Сега компанията ни изненадва с приятно съобщение. Приложението за извършване на видео разговори, което обикновено се използва в професионална среда, току-що стартира много забавна актуализация - анимирани 3D аватари, които потребителите могат да ползват при разговорите си, пише elpais.com

Сред наличните опции на аватарите са 11 животни, сред които куче, лисица, панда, жираф, миеща мечка или котка, но в официалния си блог от Zoom обещават, че в бъдеще ще добавят и нови аватари. Промяната обаче не включва само аватара. Интересното в случая е, че животното, което изберете, ще следва движенията ви. 

Възможността за използване на тези забавни аватари засега е ограничена до десктоп версията и iOS устройства. Предлагат се както в Zoom Metings, така и в Webinar Zoom, и ако искате да използвате някой от тези аватари при следващата си среща с екипа, първо трябва да актуализирате приложението.

След като направите това, в лентата с инструменти на всяка среща, до която имате достъп, ще видите, че в рамките на наличните опции има една с надпис "Спри/задръж видеото". Кликнете върху него и изберете виртуален фон или видео филтър. Накрая прегледайте раздела с аватари, докато намерите животното, което най-много ви харесва. 

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 24 март. Имен ден празнуват Зарко, Захари, Захарина, Хари
Ще има ли великденски добавки за пенсионерите става ясно на 28 март
Прогноза: Лихвите по ипотеките ще растат през 2023 г., цените на имотите ще се успокоят
Инвеститор прогнозира спад с 50% на S&P 500 и болезнена рецесия в САЩ при спукване на „супербалон“
Киев: Руският щурм срещу Бахмут губи сила, скоро ще започне контраофанзива
"Ел Би Булгарикум" и японската "Мейджи" създават съвместен научен център за млечни продукти
Клиенти обвиняват JPMorgan в продажба на ценности за 10 млн. долара
По-убедителни и харизматични в две стъпки