"Можеш го": Неочакваният кариерен ход на Арнолд Шварценегер (видео)

„Можеш го!", въкликва холивудската легенда Арнолд Шварценегер в нова рекламна кампания, стартирала по телевизионни канали и социалните медии. 76-годишният актьор, който от шампион по културизъм се превърна във филмова звезда, а след това направи и политическа кариера като губернатор на Калифорния изненада всички с ново професионално превъплъщение. Той стана рекламно лице на марката, поддържаща богат асортимент за ремонти и поддръжка на дома и градината PARKSIDE, която е позната от щандовете на магазините Lidl и Kaufland по цял свят.

В тв спота, който стартира на 28 август, всеки може да съпреживее отново легендарни моменти от кариерата на Арни, разиграни в света на PARKSIDE. Със своето участие в тази кампания, придружено с щипка хумор и самоирония, той вдъхновява хората да вземат нещата в свои ръце и ги придружава по пътя им към успеха.

Като бивш зидар и всестранно развит майстор, звездата от "Терминатор" не е на "Вие" с инструментите, с които работи в рекламния клип. В поредица от кратки сюжети виждаме Арнолд да казва: "Тук съм, за да разкажа за моите инструменти за успех. Всичко, което някога съм създал, се дължи на това, че имах силата в дланите си. Точно като вас!"

След това той хвърля бормашина в ръцете на млад мъж, преди сцената да се смени с детска площадка, където звездата казва на група деца. "Не се страхувах да се проваля, да мисля нестандартно. Направих нова кутия!". После камерата пренася сцената в работно помещение, където Шварценегер казва на мъж, който заварява: "Един план е толкова велик, колкото са велики инструментите, с които го изпълняваш!".

С крилати мисли са изпълнени и всички останали сцени до края на клипа. Вижте!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ