Носталгия по момчешките банди в симпатична реклама на котешка храна (видео)

Пазарът на храни за домашни любимци е феномен в последните години с траен ръст напук на всякакви кризи.  А устойчивият ръст означава и ускоряване на състезанието на пистата на конкуренцията. Задачата е ясна -способността на марките да се открояват става все по-важна.

Марката за храна за котки Meow Mix влиза в тази надпревара с нова кампания, в която умело миксира елементи от носталгията по попкултурни артефакти от  предишни десетилетия – в този случай, носталгия по момчешките групи от 90-те, хитове от поп музика и приятен хумор. 30-секундният спот представя група от пет котки, облечени в дънкови костюми, които танцуват и пеят "мяу" отново и отново. Краткият музикален клип завършва с класическия слоган на марката: "единствената храна за котки, която котките искат по име".

Творчеството с участието на "котешка момчешка група", известна като Tabby 5, ще включва телевизионен спот, излъчван по време на "Америка търси талант". Целевата страница, посветена на кампанията, предлага зодиакален тест за котки, както и профил на Tabby 5, а дигиталните и социалните реализации допълват реализацията с дуетно видео в TikTok, по време на което JC Chasez от NSYNC приканва зрителите да пеят заедно с групата.

Вижте сега и самият клип!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ