Най-ексцентричните поръчки в лукс хотели 2

Най-ексцентричните поръчки в лукс хотели 2

Тарантула на масата

The Plaza, Ню Йорк

Управителят на Plaza Hotel в Ню Йорк Рафаел Палаис също прекарал забавно утро след като получил задача от гост от африканска държава да купи живи тарантули, да ги достави в хотела, където да бъдат опечени и поднесени в обедното меню на госта. „За истинският професионалист в нашия бранш не съществуват понятия като „странен”, „див”, „пълен ненормалник”, казва Палаис, който е член на престижната международна асоциация на мениджърите на хотели Les Clefs d'Or. „Когато говорим за желанията на нашите гости, ние предпочитаме понятието „уникални”. Да намери живи тарантули за обед се оказало лесно. Находчивият мениджър просто позвънил в Клуба на изследователите на екзотични страни, който се славел в Ню Йорк с необикновената си кухня. Оттам веднага му препоръчали най-добрият готвач в града на живи деликатеси.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 1 юли. Джулай Морнинг, Свети Врач
ChatGPT е свил с една трета свободните работни места за млади специалисти във Великобритания
Американският сайт Amazon загуби правото да продава новата конзола на Nintendo
„Дългово робство“: Мъск отново разкритикува разходния законопроект на Тръмп
Зеленски поиска от Германия повече системи за противовъздушна отбрана
Времето: Посрещаме юли с високи температури, но на места и с валежи
Modernity Yellow Party - за жълтото като символ на свободата
Алигаторски Алкатраз: Тръмп открива център за задържане на мигранти насред блата, пълни с едри влечуги