Най-ексцентричните поръчки в лукс хотели 2

Най-ексцентричните поръчки в лукс хотели 2

Тарантула на масата

The Plaza, Ню Йорк

Управителят на Plaza Hotel в Ню Йорк Рафаел Палаис също прекарал забавно утро след като получил задача от гост от африканска държава да купи живи тарантули, да ги достави в хотела, където да бъдат опечени и поднесени в обедното меню на госта. „За истинският професионалист в нашия бранш не съществуват понятия като „странен”, „див”, „пълен ненормалник”, казва Палаис, който е член на престижната международна асоциация на мениджърите на хотели Les Clefs d'Or. „Когато говорим за желанията на нашите гости, ние предпочитаме понятието „уникални”. Да намери живи тарантули за обед се оказало лесно. Находчивият мениджър просто позвънил в Клуба на изследователите на екзотични страни, който се славел в Ню Йорк с необикновената си кухня. Оттам веднага му препоръчали най-добрият готвач в града на живи деликатеси.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Глобалните застрахователни загуби от природни бедствия ще достигнат 107 милиарда долара през 2025 г.
На днешната дата, 17 декември. Имен ден празнуват Данaил, Данaилa, Даниeл, Даниeлa
Опасно орбитално разминаване между Starlink и китайски сателити
Как да говорите с авторитет?
Мерил Стрийп: Не оставяйте пречките да ви смажат. Никога не е късно за завръщане
Ердоган с предупреждение към Украйна и Русия: Не нападайте цивилни кораби!
Скрита климатична промяна може да е подтикнала епичните тихоокеански плавания преди 1000 години
Бизнес активността в еврозоната завършва 2025 г. на по-слабо от очакваното ниво