Най-ексцентричните поръчки в лукс хотели 2
Тарантула на масата
The Plaza, Ню Йорк
Управителят на Plaza Hotel в Ню Йорк Рафаел Палаис също прекарал забавно утро след като получил задача от гост от африканска държава да купи живи тарантули, да ги достави в хотела, където да бъдат опечени и поднесени в обедното меню на госта. „За истинският професионалист в нашия бранш не съществуват понятия като „странен”, „див”, „пълен ненормалник”, казва Палаис, който е член на престижната международна асоциация на мениджърите на хотели Les Clefs d'Or. „Когато говорим за желанията на нашите гости, ние предпочитаме понятието „уникални”. Да намери живи тарантули за обед се оказало лесно. Находчивият мениджър просто позвънил в Клуба на изследователите на екзотични страни, който се славел в Ню Йорк с необикновената си кухня. Оттам веднага му препоръчали най-добрият готвач в града на живи деликатеси.
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Коментари
Няма въведени кометари.