Магазините на Мтел ще работят без почивка в празничните дни

Магазините на Мтел ще работят без почивка в празничните дни

Всички близо 200 магазина на Мтел в страната ще работят без почивен ден в празничния период от 1 до 6 май. Няма да има и промяна в стандартното им работно време, обявиха от телекома.

Компанията напомня, че клиентите на Мтел могат да се възползват и от възможностите, които предоставят различните канали за самообслужване, разработени в последно време за улесняване на онлайн потреблението на услуги.

Освен традициионния и добре познат номер *88, клиентите на Мтел могат да проверят сметката си, да активират услуга или да се откажат от нея през опцията Мтел Меню. 

Модулът „Моят Мтел“ пък позволява да се проследяват и заплащат месечни фактури, както и да се  управляват различни услуги, без значение дали става дума за клиент на договор или използващ предплатена карта.

Освен пазаруване, електронния магазин на компанията  предлага и възможността за абонамент към различни услуги на Мтел или пък за преподписване на договор. Всяка покупка, направена през електронния магазин  се доставя безплатно и подлежи на  връщане в срок от седем дни.

Ключови думи

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ