Малкият бизнес най-активен в номинациите за наградите на Imoti.net

Малкият бизнес най-активен в номинациите за наградите на Imoti.net

Малкият бизнес най-активен в номинациите за наградите на Imoti.net

Представителите на малкия бизнес в сектора на недвижимите имоти, с до 20 брокери, са най-много сред кандидатите за Първите годишни награди на Imoti.net , показва статистиката за номинациите, които приключиха в края на януари. Голяма активност отчитат и агенциите, които кандидатстват в категория „Най-добър сайт“. Претендентите в конкурса са около 100, голяма част от които са базирани извън София - Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други по-малки градове в страната.

Журито ще заседава утре, 12 февруари, за да определи по трима победители в категориите Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми.

Междувременно приключи гласуването в потребителската категория, в която клиентите на услугите на агенции за недвижими имоти имаха възможност да посочат на nagradi.imoti.net своя фаворит сред номинираните. В гласуването се включиха над 3000 потребители от цялата страна. Сред най-силните претенденти в потребителската категория са агенциите с развити сайтове.

Кои са най-добрите в сектора на имотите у нас ще стане ясно на 25 февруари, когато ще се проведе церемонията по награждаване на участниците в Първите годишни награди на Imoti.net.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ