Atos и Samsung обявиха стратегическо партньорство

Atos и Samsung обявиха стратегическо партньорство

Atos и Samsung обявиха стратегическо партньорство

Водещите световни технологични компании Atos и Samsung сключиха стратегическо партньорство за съвместнa разработка и маркетинг на съвременни ИТ решения за бизнеса. Двете компании ще предложат цялостни услуги за търговия на дребно, цифрово осведомяване (digital signage), Интернет свързаност на превозни средства (connected vehicles), компютърни услуги за крайни потребители, печатни и мобилни решения.

Предвижда се бъдещите съвместни разработки да комбинират иновативни технологии за крайни потребители с перспективни компютърни приложения и решения в областта на мобилните, мониторните, big data и технологиите за сигурност за бизнеса.

Чрез широко развитата си инфраструктура и доказан опит в ИТ услугите по цял свят, Atos ще интегрира и доставя иновативни решения на Samsung за клиенти от търговията, банковия сектор, автомобилната индустрия и публичния сектор, съобщават в общо комюнике компаниите.

За търговците на дребно са предвидени интелигентни клиентски решения като data-driven shopper engagement technology, осигуряващи изживявания от нов вид за посетителите в магазините. Търговците на превозни средства ще могат да предложат на клиентите си възможност за интегриране на личните им таблети с мониторите в превозното средство. Партньорството на Atos със Samsung предвижда и решения за крайните потребители, базирани на най-съвременните технологии за виртуализация, които ще улеснят доставянето на устройства в частна или хибридна облачна среда.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ