Без вода на места в София на 8 август

Без вода на места в София на 8 август

Без вода на места в София на 8 август

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 август, съобщиха от пресцентъра наводоснабдителното дружество.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. „Прага“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Разслатица“ до ул. „Св. Иван Рилски“, по бул. „Прага“ от бул. „Пенчо Славейков“ до ул. „Доспат“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Прага“, ъгъла с бул. „Пенчо Славейков“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Димитър Вучков“ с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Върба“, ул. „Чайка“, ул. „Капитан Петко Войвода“, ул. „Иглика“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Капитан Петко войвода“ ъгъла с ул. „Иглика“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение във вилна зона „Ловджийска чешма“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Невен“, ул. „Малина“, ул. „Славей“,ул. „Роза“, ул. 21-ва от вилна зона „Беликата“ , ул. „Ружа“ от вилна зона „Градище“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:вилна зона „Ловджийска чешма“- пред чешмата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златна Добруджа“, жк. „Красна поляна“ 3 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Златна Добруджа“ от ул. „Атанас Кирчев“ до ул. „Добротич“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Златна Добруджа“ ъгъла с ул. „Атанас Кирчев“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Владимир Вазов“, жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Луда Яна“, по ул. „Баба Вида“ от бул. „Владимир Вазов“ до ул. „Спас Гинев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Владимир Вазов“ ъгъла с ул. „Баба Вида“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 1 НПЗ Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Амстердам“ от Зеленчукова борса до ул. „Димитър Пешев“, по ул. „Димитър Пешев“ от бул. „Амстердам“ до бул. „Проф. Цветан Лазаров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Амстердам“ ъгъла с ул. „Димитър Пешев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ