Един мъж в тежко състояние и три жени са в "Пирогов" след взрива в столицата

Един мъж в тежко състояние и три жени са в Пирогов след взрива в столицата

Общо четирима души са пострадали при взрива в София в китайския ресторант на бул. „Цар Освободител“ и бул. „Г. С. Раковски“, съобщи агенция „Фокус“.

Всички са откарани в „Пирогов“.

Пострадалите са един мъж и три жени на възраст между 44 и 57 години. Мъжът е в тежко състояние, настанен е в шокова зала. Жените са със съмнения за травми и контузии в областта на крайниците. В момента на всички се правят изследвания.

Същевременно във Военномедицинска академия са постъпили мъж и жена след взрива в центъра на София. Пострадалите имат травми на крайниците. 

Предполага се, че причината за взрива са газови бутилки.

Спряно е движението по част от булеварда, въведена е организация на движение. На мястото все още има три пожарни и три полицейски коли. Има много стъкла по пътното платно. На мястото има един смачкан автомобил, който е ударен от взривната вълна. Видимо има много щети в района на улицата, както и са разпилени много предмети и стъкла. По информация на МВР - от взривната вълна има паднала стена в помещението. Шестима души са пострадали, по информация на полицията. На място се очаква столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ