Затварят още улици заради строежа на метрото

Затварят още улици заради строежа на метрото

Затварят още улици заради строежа на метрото

Още ограничения на движението с превозни средства в района на бул. „Витоша” ще бъдат въведени от утре заради строежа на метрото, съобщиха от Столична община.

От 8.00 часа на 25 август 2010 г. до 24.00 часа на 30 декември 2010 г. се забранява влизането на превозни средства, както следва:

-по бул. ”Витоша между ул. ”Хан Аспарух” и бул. ”Патриарх Евтимий”.

- по бул. ”Витоша” между бул. ”Патриарх Евтимий” и ул. ”Гургулят”.

В този участък ще бъде осигурена лента за движение в посока към бул. ”Патриарх Евтимий”.

- по бул. ”Патриарх Евтимий” между ул. ”Христо Белчев” и на 20 м след кръстовището с бул. ”Витоша”. В този участък ще бъдат осигурени две ленти в южната част от пътното платно за движение на пътни превозни средства само с права посока.

 По същата причина, от 4.30 часа на 25 август 2010 г. до 24.00 часа на 30 декември 2010г. се въвеждат промени в маршрутите на следните трамвайни линии:

 -Трамвайна линия №7 се скъсява от ж.к. „Борово” до НДК и ще се обслужва.

-Трамвайна линия №1 се скъсява от ж.к.”Иван Вазов” до НДК.

Променя се маршрутът на трамвайна линия №6, който ще се движи от бул.”Христо Ботев” до бул.”Мария Луиза”, бул. ”Рожен”, ул. ”Ген. Н. Жеков” до ж.к. „Обеля” двупосочно.

Променя се и маршрутът на трамвайна линия №4 от бул. ”Христо Ботев” надясно по бул. ”Мария Луиза”, ляв завой по ул. ”Козлодуй” до кв. ”Орландовци” двупосочно.

Закриват се синята зона и "Служебен абонамент" по бул. "Патриарх Евтимий" между ул. "Христо Белчев" и бул. "Витоша"; по бул. "Патрирах Евтимий" между бул. "Витоша" и ул. "Цар Асен"; по бул. "Витоша" между бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Гургулят".

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ