Обществения дебат за пазарната икономика - пряко по БНТ

Обществения дебат за пазарната икономика - пряко по БНТ

Първият от поредицата дебати по инициативата на президента "Диалог с гражданите", който е посветен на пазарната икономика и ще се състои на 17 септември, ще се излъчва пряко от БНТ, съобщиха от медията.

Модератор на дискусията, която ще започне от 14.00 ч. във Военния клуб с участието на държавния глава, ще бъде Асен Григоров.

Както ви съобщихме в началото на седмицата президентът стартира инициативата "Диалог с гражданите" в продължение на провелата се дискусия със заместник-председателя на Европейската комисия Вивиан Рединг, а целта му е в публичен дебат да се представят широк кръг от важни за обществото теми. Това са пазарната икономика, медийната свобода и правораздаването.

До 16 септември продължава регистрацията за участие в интернет страницата на президентската администрация www.president.bg.

Възможност за изказване на позиции и за задаване на въпроси в реално време ще има и на Фейсбук страницата, както и на e-mail: dialog@president.bg от 10:00 часа на 10 септември до 10:00 часа на 16 септември. По време на дискусията тези въпроси и коментари ще бъдат задавани от модератора.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ