Община Бургас с награда за най-иновативно развитие на културен туризъм

Община Бургас с награда за най-иновативно развитие на културен туризъм

Община Бургас с награда за най-иновативно развитие на културен туризъм

Зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов връчи награди на най-добрите изложители на Международната туристическа борса "Ваканция и СПА експо".

Голямата награда  за иновативни практически модели за развитие на културния туризъм получи Община Бургас в лицето на зам.-кмета Йорданка Ананиева.

Със специална награда  за атрактивно и професионално представяне на български туристически продукт бяха отличени Общинско предприятие за туризъм "Мадарски конник" – Шумен и общините  Враца и Казанлък.

Зам.-министър  Маринов връчи на Комитета по туризъм  и хотелиерство на правителството на Москва награда за активно и професионално  представяне на "Ваканция и СПА експо".

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) е патрон на най-голямата туристическа борса в страната. Във "Ваканция и СПА експо" участват над 300 изложители, представени са 280 щанда от 16 страни.

На националния щанд на България, организиран върху 120 кв. м. Площ, МИЕТ представя 25 изложители - общини и общински туристически предприятия, културни институции, организации и др. На борсата се представят и българските ЕДЕН дестинации (най-добрите туристически дестинации) по едноименния европроект на МИЕТ. Българските участници на експото са 225.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ