България

Политика

|

Общество

|

Синдикалната федерация на МВР организира благотворителен турнир по минифутбол

Синдикалната федерация на МВР организира благотворителен турнир по минифутбол

Най-голямата полицейска синдикална организация в страната - Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) ще организира турнири по минифутбол с благотворителна цел. Спортните срещи ще се организират за втори пореден път и ще се проведат на 4, 5 и 6 септември 2011 с начален час 18.00 на 03.09.2011г. в гр. Кюстендил и гр. Дупница.

Участие в турнира по минифутбол ще вземат общо 23 отбора, в които своите спортни заложби ще покажат служители от системата на МВР, членове на федерацията, както и представители на бизнес средите. Средствата, събрани по време на благотворителната кампания, целят да подпомогнат финансовото децата и да им осигурят по-добра подготовка за първия учебен ден. Всички желаещи да покрепя инициативата могат да направят дарение по време на спортните срещи.

До момента Синдикална федерация на служителите в МВР е събрала над 20 000 лв. от проведените през последните 2 години турнири по минифутбол в цялата страна. Събитията имат за цел да окажат както материална, така и морална подкрепа на децата и семействата на служителите на МВР, загинали при изпълнение на своя служебен и обществен дълг.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ